vrijdag 4 september 2009

Zomervakantie 2009, dag 1 en 2

Aangezien ik zelf al een paar dagen vrij had was ik al redelijk startklaar toen Hubbie uit werk kwam.
De bedoeling was om na een snelle hap meteen te vertrekken en te proberen om zo dicht mogelijk bij Luxemburg een slaapplaats te gaan zoeken.
Echter door de daklekkage van de afgelopen week moest er eerst nog een, door een expert aanbevolen, laag kit worden gespoten onder de dakpannen. Na deze job konden we dan om 20:30 gaan rijden.
De kilometerteller staat op 87215 maar de verwachting is dat we deze vakantie minder kilometers zullen draaien dan voorgaande vakanties.

Onderweg gaf dochterlief een mooie uitleg aan alle spannende wolkpartijen die langs kwamen drijven. Nijlpaarden, schepen, spoken, alles kwam voorbij.

Tegen 22:00 was ze toch wel bijna Knock Out en hebben we haar alvast te bed gedaan en viel ze al Nintendo-end in een diepe slaap.

Tegen middernacht hadden we wel genoeg asfalt onder ons door zien gaan en zochten we een camperplek op in Wittebroek ( net onder Antwerpen).


















De volgende morgen reden we op tijd verder via Brussel en kwamen bij Spontin spontaan in de file vanwege een ongeval.

Zo langzaam rijdend zie je de snelweg wel eens van een andere kant. En dat is helaas niet zijn beste kant.

Uiteindelijk kwamen we rond 15:30 aan bij onze vrienden Sunseekers in het plaatsje Regnevelle in de prachtige Vogezen.

Na een rondleiding door deze oude boerderij komen we tot de conclusie dat er nog veel, heel veel moet gebeuren, maar dat Sunseekers deel er al prima uitziet.

1 opmerking:

sunseekers zei

Had je je contactlenzen wel in dan????