vrijdag 27 augustus 2010

Zwart voor de ogen

Verhit en verbrand ( nou alleen ik dan) vertrokken we uit Sedan naar de Belgische Ardennen. We vonden een prachtig plaatsje en zochten naar een camperplek. We zagen er eentje die niet in de boeken werd vermeld en waarschijnlijk dus geen officiele was. Er was nog net 1 plekje over.
Omdat we tussen de middag rijk hadden geluncht in Sedan met o.a een supermalse zalm besloten we een bammetje te nuttigen. We gooiden net alles op de tafel toen Hubbie zei:
"we kunnen hier niet lozen en het water is ook op". Tja met de camper reizen is superrelaxed, maar je moet er wel opletten dat je op tijd je plee leegt en je water aanvult. Water heb ik altijd een back up van, maar als de pot vol is ...
Dus moesten we alsnog naar een camping of officiele camperplek. Mijn humeur was niet meer zonnig te noemen, want dit was gewoon een fout in de planning.
We streken neer bij het riviertje en al was het geen gezellig aangeklede camping de Ardennen zijn mooi en maken veel goed.
De volgende morgen vervolgden we onze weg richting Nederland en stopten in Valkenburg. We hebben onszelf beloofd hier in de buurt een keer een weekendje te pakken en onze fietsen dan mee te nemen. Want wat een drukte. Vanwege de drukte hebben we dit keer dus niet gekozen voor een bezoek aan de grotten, maar voor de steenkoolmijn.
Heel apart om een beetje te ervaren hoe het leven ondergronds was.


Na een lange rit naar huis was onze korte, heerlijke vakantie weer ten einde.

Geen opmerkingen: