donderdag 10 september 2009

Zomervakantie 2009, dag 8, 9 en 10

Vandaag was Moats verjaardag. Hij wil er vooral niets aan doen, maar nu we er toch zijn heeft hij een overheerlijke vlaai gemaakt. Wat kan die man toch heerlijke dingen fabriceren.
Het is toch een wonder dat Sunseekers zoveel is afgevallen. Alhoewel, mager eten is natuurlijk in zijn handen ook om te toveren in een Godenmaal.

Vanochtend hadden we besloten naar de bestekfabriek in Darney te gaan. Boeiend lijkt ons dat om te zien hoe ze bestek maken. Tevens hebben ze daar ook solid silver bestek en we zijn nog een paar couvertjes short, dus wie weet.
Daar aangekomen komen we erachter dat de fabriek stil ligt voor de zomervakantie.

Na lekker sneupen in het winkeltje en wat rvs hebbedingetjes te hebben gekocht waaronder messenleggers in de vorm van een paard ( wie wilde dat hebben denk je?) kwamen we erachter dat Sunseekers aardig gematst was door de kassadame. Maar ze had ook continu een telefoon aan haar oor en had totaal geen interesse in ons, klant, dus dat is lekker puh.

De middag hebben we gebruikt voor boodschapjes en hebben we Moat achtergelaten bij de tv voor de Tour.
De volgende dag was het wasdag. En leesdag. Vandaag kwamen allerlei mensen aan bij de Huisbazen en was het een drukte van belang.
De dochter van huisbaas, en eigenaresse van Engeltje, was overgekomen, samen met haar beste vriendin, voor een paar weekjes vakantie bij Paps. Ze zorgde er meteen voor dat Kiddie veel mocht rijden en betrok haar overal bij.
Dat is toch wel heel mooi dat zo'n 13 jarig meisje dat doet. Ook gezeliig die pubermeiden. Wij vinden de Vogezen heerlijk, maar zij missen natuurlijk de drukte ( lees: jongens).

Morgen gaan we een paar dagen met z'n drietjes op pad. Kunnen Sunseekers en Moat ff bijkomen van onze aanwezigheid.

2 opmerkingen:

sunseekers zei

Leuk hoor, om jullie vakantie mee te maken. Het is net of we weer die weken met jullie herbeleven

sunseekers zei

Die "gratis" messen snijden geweldig